diumenge, 20 de setembre del 2009

Me les imaxinava més grans


Aquí teniu les Niagara Falls. El paisatge mola molt i fa 500 o 700 anys devia de ser la hòstia...Però malauradament l'afany de fer diners, de turistes, ha portat a que tota l'àrea del Niagara Falls estigui rodejada per aquest panorama:



Després d'això vam anar a Niagara-on-the-lake... Un poble més, maco, però un cop més sobrecarregat de turistes (com jo, és clar)... Un poble que viu sobre el mateix llac Ontario... Un llac enorme... El poble en qüestió està a uns 160 Km de Toronto, però des d'allí es tenen aquestes vistes de l'skyline de la ciutat:

L'altra gran experiència d'ahir va ser conduir amb un d'aquests cotxes....És la hòstia, el proper cop m'enduc un llibre per llegir... No has de fer absolutament res... Poses el mode cruise, i el cotxe manté la velocitat... No has de canviar de marxes... Total, que només has d'anar frenant de tant en tant i movent lleugerament el volant... No sé ni perquè es treuen el carnet de conduir perquè ni cal... Total per saltar-se els semàfors en vermell... (Quan gires a la dreta et pots saltar el semàfor en vermell...).

Pel que fa al dia d'ahir, una última sorpresa pels fans de BIG:


Pel que fa la meva vida ordinària a Canada, tot va molt bé. Ja sé agafar el transport públic...Tot i que ara tinc una sobreproducció de monedes que no sé que fer-ne... I la Rowena, la dona que em lloga el basement, em segueix tractant molt bé. Em fa el sopar gairebé cada nit...O sigui que no em puc queixar :D.

Avui és l'últim dia del ramadà... I la Rowena que és una mica musulmana, i ha seguit el ramadà, ha celebrat una festa... Ha cuinat un munt de menjar i per descomptat m'ha convidat a participar de la festa, o sigui que he conegut a tota la família!

Ja sé que la meva eficiència pel que fa a publicar noves entrades ha decaigut molt respecte a la meva estada finlandesa...Espero posar-me les piles.

1 comentari:

  1. oh! li vas demanar el desig, a Zoltar?? sí home, fer-se gran... ;)

    està bé que coneguis la família rowenil, ja és com estar a can Bonat!

    ResponElimina